Praktische info

Route

Auto & Parkeren

Winkelcentrum Stadshagen heeft een overdekte parkeergarage met ruimte voor 400 voertuigen waar je gratis kunt parkeren (vergeet niet voor vertrek de kaart af te stempelen bovenaan de roltrap). Aan weerszijden van het winkelcentrum zijn parkeerterreinen met nog eens in totaal 250 parkeerplaatsen.
Klik hier voor de route.

Openingstijden parkeergarage 

Maandag t/m zondag 08.00 – 22.15
Openbaar vervoer

Winkelcentrum Stadshagen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De halte WKC Stadshagen van buslijn 1 (Syntus) ligt naast het winkelcentrum (hoek Duiker-Belvédèrelaan). Klik hier voor de route met het OV.

Fiets

Aan weerszijden van winkelcentrum Stadshagen zijn (overdekte) fietsenstallingen. Klik hier voor de route met de fiets.

Plattegrond winkelcentrum Stadshagen

Bekijk hieronder de plattegrond van winkelcentrum Stadshagen en vind jouw favoriete winkels!
TIP: je kunt de plattegrond ook downloaden, printen en meenemen naar het winkelcentrum.

PLATTEGROND

Winkeliersvereniging

De winkeliersvereniging van winkelcentrum Stadshagen vertegenwoordigt al haar winkeliers. Zij is een belangrijke gesprekspartner voor gemeente en andere belanghebbenden. De vereniging zet zich duurzaam in om het winkelcentrum schoon, heel en veilig te houden (Keurmerk Veilig Ondernemen). De meerdere events die de winkeliersvereniging jaarlijks in het winkelcentrum organiseert, dragen verder bij aan een bruisende sfeer in het hart van Stadshagen.

Correspondentieadres: Wade 102, 8043 LS Zwolle

info@winkelcentrumstadshagen.nl

Over Stadshagen

Winkelcentrum Stadshagen is al 20 jaar lang het bruisende hart van de Zwolse wijk Stadshagen. Je vindt hier ruim 30 verschillende winkels, waaronder filialen van de grote winkelketens Jumbo, Albert Heijn, Blokker, Hema en Kruidvat, maar ook kleine boetiekjes zodat je gezellig kunt shoppen.

Heb je vragen over het winkelcentrum Stadshagen?
Stuur ons een e-mail.

Adres (navigatie)

Wade 102 8043 LS Zwolle