Hete Zomerse Speurtocht

Win een shoptegoed van €15, te besteden bij Intertoys in Stadshagen. Van 31 juli tot en met 20 augustus hebben we in elke winkel van ons winkelcentrum een zomers strandartikel verstopt. In totaal gaat het om 7 verschillende artikelen: strandlaken, pet, zwemband, badpakje, zwembroekje, slippers en een luchtbed. Zoek alle items en vul op het formulier in hoeveel je er van elk hebt gevonden. Gooi daarna het ingevulde formulier in een van de rode postbussen in het winkelcentrum. Het formulier……..

WINACTIE EK 2020

VOORSPEL & WIN! Van 11 juni tot en met 11 juli wordt het lang verwachte EK 2020 gespeeld. Ook Stadshagen is in de ban van het EK 2020! Daarom een winactie voor de voetballiefhebbers waarmee je een bbq-pakket t.w.v. €50,00 kunt winnen. Maar ja, niet iedereen houdt van voetbal. Dus hebben we 5 weken lang online via onze social media ook winacties voor de voetbalhaters. Houd daarom onze kanalen goed in de gaten (Facebook & Instagram: wcstadshagen). Maak kans op……..

Stadshagens Vaderdag Verwenpakket

Zondag 20 juni is het vaderdag. Verwen hem met dit Stadshagens Vaderdag Verwenpakket! De winkeliers van Stadshagen hebben een gevarieerd en leuk pakket samengesteld waarmee je jouw (schoon)vader en/of andere lieve man in jouw leven kunt verrassen. De inhoud van het pakket: Een smaakvolle Drentse droge worst van Slagers Jan & Hennie t.w.v. €3,25 Een bakje stoere mannenmix van Zuivelhoeve Stadshagen t.w.v. €3,00 Een snackboxje met 12 ovenverse minisnacks t.w.v. €6,50 1/5 staatslot met XL van Primera Stadshagen t.w.v. €3,50……..