Online shoppen in Stadshagen

Ben jij één van onze testers?Voor onze webshop waar je inmiddels al bij diverse winkeliers uit Stadshagen online kunt kopen, zoeken wij 100 testers. Meld je aan via onderstaand contactformulier en je krijgt een kortingscode van €5,00 in je mailbox. Voorwaarden zijn wel dat wij eventueel na afloop van jouw bestelling een keer via mail contact kunnen opnemen om te vragen hoe de webshop beviel. Alvast bedankt voor je medewerking!

Online winkelen in Stadshagen

Al jaren kom je trouw in winkelcentrum Stadshagen om jouw producten te kopen. Jouw lokale helden helpen je graag aan de beste en lekkerste specialiteiten. Helaas maakt de Corona-crisis het voor jou lastig om je geliefde artikelen op te halen. Daarom biedt winkelcentrum Stadshagen de mogelijkheid om het nu gewoon online te bestellen en bij jou thuis te bezorgen. Maak gebruik van dit mooie platform en laat je verrassen van het gemak van de lokale producten bij jou op de……..

Grote kerstactie Stadshagen

Wij geven 10 kerstpakketten weg. Hiervoor zijn er formulieren op te halen in de winkels. Door de Coronamaatregelen hebben echter veel winkels hun deuren moeten sluiten. Toch willen wij deze actie door laten gaan. Het inschrijfformulier is hier te downloaden. Je kunt hem uitprinten en invullen. Daarna graag het formulier in de rode brievenbus van het winkelcentrum Stadshagen stoppen. Ondanks de omstandigheden wensen wij jullie uiteraard fijne feestdagen.