Stadshagenfestival 2023

Wat was het weer een feest! Groot en klein konden afgelopen zaterdag de vakantie feestelijk afsluiten met het Stadshagenfestival. Vanaf 10:00 uur was er gezelligheid in het winkelcentrum met de braderie, het prijzenfestival aan de Belvedèrelaan en in het Twistvlietpark het open podium en het Jumbo kinderplein. ’s Avonds barstte het feest dan los in de feesttent met DJ Riva Soull, Lead en de silent disco. Op naar de volgende editie! Foto’s: Arjan Alderliesten / Jestaaterop.nl

Vacature – Beheerder Winkelcentrum Stadshagen – 20 uur

Wij zoeken een beheerder voor ons winkelcentrum Stadshagen voor 20 uur per week. Je bent in dienst van winkelcentrum Stadshagen en hebt diverse portefeuilles onder je hoede. Je bent primair verantwoordelijk voor een goed functionerend winkelcentrum. Het centrumgebied dient elke dag schoon, heel én veilig te zijn. Hiertoe onderneem je zelf activiteiten of je stuurt andere partijen aan. Naast deze verantwoordelijkheid ben je de spin in het web als het gaat om de maatschappelijke invulling van het winkelcentrum en uiteraard……..

Braderie 24 juni

Tropische temperaturen op de braderie van afgelopen zaterdag. Naast gezellig shoppen, kon je een hapje halen bij de foodtruck; deze waren gesponsord door de winkeliers. Ook was er muziek. Zo kwam de Band Less is more even spelen en was er de hele dag gezellige achtergrondmuziek. ’s Middags en ’s avonds kon je genieten van Symphonica Stadshagen in het Twistvlietpark.