WINACTIE EK 2020

VOORSPEL & WIN! Van 11 juni tot en met 11 juli wordt het lang verwachte EK 2020 gespeeld. Ook Stadshagen is in de ban van het EK 2020! Daarom een winactie voor de voetballiefhebbers waarmee je een bbq-pakket t.w.v. €50,00 kunt winnen. Maar ja, niet iedereen houdt van voetbal. Dus hebben we 5 weken lang online via onze social media ook winacties voor de voetbalhaters. Houd daarom onze kanalen goed in de gaten (Facebook & Instagram: wcstadshagen). Maak kans op……..

Stadshagens Vaderdag Verwenpakket

Zondag 20 juni is het vaderdag. Verwen hem met dit Stadshagens Vaderdag Verwenpakket! De winkeliers van Stadshagen hebben een gevarieerd en leuk pakket samengesteld waarmee je jouw (schoon)vader en/of andere lieve man in jouw leven kunt verrassen. De inhoud van het pakket: Een smaakvolle Drentse droge worst van Slagers Jan & Hennie t.w.v. €3,25 Een bakje stoere mannenmix van Zuivelhoeve Stadshagen t.w.v. €3,00 Een snackboxje met 12 ovenverse minisnacks t.w.v. €6,50 1/5 staatslot met XL van Primera Stadshagen t.w.v. €3,50……..

Online winkelen in Stadshagen

Al jaren kom je trouw in winkelcentrum Stadshagen om jouw producten te kopen. Jouw lokale helden helpen je graag aan de beste en lekkerste specialiteiten. Helaas maakt de Corona-crisis het voor jou lastig om je geliefde artikelen op te halen. Daarom biedt winkelcentrum Stadshagen de mogelijkheid om het nu gewoon online te bestellen en bij jou thuis te bezorgen. Maak gebruik van dit mooie platform en laat je verrassen van het gemak van de lokale producten bij jou op de……..