Dit jaar vieren we een bijzonder jubileum: Winkelcentrum Stadshagen bestaat 20 jaar! Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben we een spetterende kraskaartenactie voor jou in petto. Kom langs en maak kans op geweldige prijzen terwijl je geniet van een dagje winkelen in ons centrum.

Wat is de Kraskaartenactie?

Bij elke aankoop in een van onze deelnemende winkels ontvang je een gratis kraskaart. Krassen maar! Iedere kaart biedt de kans op leuke prijzen, variërend van korting op je volgende aankoop tot fantastische hoofdprijzen

Waarom Meedoen?

  • Kans op Geweldige Prijzen: win jij die geweldige actie onder de kraslaag?
  • Ondersteun Lokale Winkeliers: Door bij ons te winkelen, steun je de lokale economie en draag je bij aan je eigen gemeenschap.
  • Vier samen met ons het feest: Dit jaar bestaan wij 20 jaar en dat willen wij met jou vieren!

Wat zijn de spelregels?

  1. Doe Aankopen: Bezoek onze winkels en doe jouw aankoop
  2. Ontvang je Kraskaart: Voor elke aankoop ontvang je een kraskaart.
  3. Kras voor je Prijs: Kras je kaart en ontdek wat je hebt gewonnen!
  4. Overige spelregels: https://winkelcentrumstadshagen.nl/krasactie/

Wanneer is de Actie?

De kraskaartenactie loopt van 21 oktober tot en met eind november (zolang de voorraad strekt). Mis deze kans niet om deel te nemen aan ons feest en je winkeldagen nog leuker te maken!

Bezoek Winkelcentrum Stadshagen

Kom snel langs en vier samen met ons deze bijzondere gelegenheid. Onze winkels en medewerkers staan klaar om je te verwelkomen. Vergeet niet je kraskaarten mee te nemen en wie weet ga jij wel naar huis met een fantastische prijs!

Volg ons ook op social media voor meer updates over de actie en andere evenementen in Winkelcentrum Stadshagen. Tot snel!